menü

Íz és frissesség

Az íz mindenek felett. És természetesen a frissesség is.
CSAK A FRISSEN GRILLEZETT HÚS ADJA VISSZA AZ IGAZI GRILLEZÉS ÉLMÉNYÉT

Hozzávalóink a tökéletes grill élményhez:

  • 100% marhahús
  • valódi  tűz
  • a legjobb grillezők az USA-ból
  • több mint 50 év tapasztalat

A LEGTÜZESEBB GRILL ÉLMÉNY 1954 ÓTA

A grillezés hagyománya hosszú évtizedekre nyúlik vissza Amerikában. E tradíció alapvető elemei mindenek előtt a színtiszta marhahús és a nyílt tűzön való grillezés. Büszkék vagyunk arra, hogy ehhez a hagyományhoz mindig hűek maradtunk, és  immár több, mint 50 éve minden egyes burgert a legjobb minőségű összetevőkből, frissen készítünk el a számodra. A sokéves tapasztalatunkat és szenvedélyünket így minden szendvicsünkben megízlelheted.

100% MARHAHÚS - TÖBB NEM IS LEHET

 

BÁRMILYEN IS AZ ÍZLÉSED

Fedezd fel az ízek kavalkádját az édestől a fűszeresen át egészen a tüzesig. Kis – és nagyétkűeknek, korán kelőknek és éjjeli baglyoknak, a könnyed és vegetáriánus fogások kedvelőinek vagy egyszerűen két étkezés között, előtt vagy után.

KÉZZEL KÉSZÍTETT SZENDVICSEK A TÖKÉLETESSÉG ÉRDEKÉBEN

Minden nap gondosan előkészített összetevők, helyben, az étteremben felvágott paradicsom és hagyma – egy igazán jó burger valódi embert kíván. Csak így bontakozhat ki az igazi íz a maga teljességében, amit természetesen frissen élvezhetsz a leginkább. Épp ezért a WHOPPER ®-t csak megrendelésre, frissen Neked készítjük.

AZ ÍZ NYOMÁBAN

Kísérj el minket a Burger King konyhájába és fedezd fel, mi a titkunk…

AMIT CSAK TUDUNK, HAZAI TERMELŐKTŐL VÁSÁROLUNK

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. Mindig friss, magyar zsemléink beszállítója a Lantmännen.

A MINŐSÉG MÁR ELSŐ PILLANTÁSRA FELTŰNIK NÁLUNK

Termékeinket frissen, rendelésedre készítjük el, hogy minden ízt a maga teljességében élvezhess. A húsokat frissen grillezzük – természetesen valódi tűzön, az igazi grill élményért.

Élvezd a frissen őrölt, kiváló minőségű 100% arabica kávébab aromáját tejeskávé, espresso, hosszú kávé vagy cappuccino formában is.

Írd meg véleményed!
Éttermek
Éttermek
}
Tovább a karrier oldalra!