menü
2013. Szeptember 16.

Futótűz

2013. márciusában a nagy téli torkoskodások után minket is elkapott a sportolási láz, és célul tűztük ki, hogy futás iránti lelkesedésünket átragasszuk minél több Burger Kinges kollégára is, ezért beindítottuk a FUTÓTŰZ programot.

2013. szeptember 8-án, a budapesti NIKE félmaratonon pontosan 31 Burgeres vágott neki a 21 kilométeres távnak. Az indulók között fele-fele arányban voltak a távot párosban illetve egyénileg teljesítők.

A csapat összetétele nagyon vegyes, vannak, akik már többször lefutották a „legyőzhető távolságot”, vannak, akik abszolút kezdőként csatlakoztak a csapathoz, és úgy döntöttek, inkább párban szeretnének indulni. Ebben a csapatban a színes Burger logós pólókba burkolva nem számított, ki az értékesítő, ki az igazgató vagy az étteremvezető. Csak a futás öröme az érdekes, a legyűrt kilométerek és, hogy együtt, közösen összefogva tettünk valamit magunkért, az egészségünkért és a vállalatért.

Írj nekünk

*Kötelező kitölteni
CAPTCHA Image

[ Másik kép ]

Központi cím

Cím
1066 Budapest Oktogon tér 1.

fusion(kukac)fusionrt.hu

Kövess minket!