menü
2015. Május 07.

Megnyílt a 32. BURGER KING® étterem Nyíregyházán

A hivatalos megnyitón, délelőtt a város és a fejlesztés prominens képviselői mondtak köszöntőbeszédet: dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere; Dara Zsolt, a BURGER KING® éttermek magyarországi üzemeltetője, a Fusion Zrt. vezérigazgató-helyettese és dr. Kovács Géza, a projekt ingatlanfejlesztő partnere, az Interit-Invest ügyvezető igazgatója. Az ünnepélyes hangulatról a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette csoport gondoskodott, majd 11 órakor dr. Kovács Ferenc átvágta az épületet körülölelő szalagot.

Délben már a nagyközönség számára is megnyitott a prémium burgerek háza, ahol végre mindenki megkóstolhatta az ikonikus, tűzön grillezett WHOPPER® és ANGUS® szendvicseket. Sőt, a három helyi rádión még ezen a héten futó, reggeli kvízjátéknak köszönhetően naponta egy szerencsés játékos ajándék menükupont is nyerhet.

A 32. BURGER KING® étterem azonban nem csak új ízeket, hanem harminchárom új munkahelyet is hozott a városba, a beruházás teljes értéke 300 millió forint. A megnyitó eseményét óriásplakát- és citylight kampány is kíséri.

61 évvel ezelőtt kezdődött az a történet, amely idén elhozta az első BURGER KING® éttermet Nyíregyházára. 1954-ben James McLamore és David Edgerton alapította meg Floridában a BURGER KING® vállalatot. Ez a két ember hitt benne, hogy szükség van egy olyan gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon kiváló minőségű ételeket kínál vonzó és tiszta környezetben. Hamarosan bevezették a világhírű WHOPPER® szendvicset, amely a cég vezető terméke lett és naponta több mint 1,6 millió db-ot adnak el belőle világszerte.

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000-nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.

}
Tovább a karrier oldalra!