Kings Selection

Kings Selection
Kings Selection

Lord
Mustard

Kiváltképpen gazdag!

Van úgy, hogy egy burgerben egyszerűen minden tökéletes összhangba kerül. Erről új hamburgerünkben a 150 g-os, 100% marhahús, a fűszeres füstölt sajt, a friss rukkola, a ropogósra sült bacon, a 6 szelet jalapeno, a fűszeres mustáros és a pikáns Cumberland szósz gondoskodik, hiszen az íze egyszerűen mennyei! Ilyen finomság előtt mi is fejet hajtunk.

Lord Mustard
150g marhahús*

Sir
Chimichurri

Nemes egyszerűséggel: FENSÉGES!

Nézzük egy kicsit gourmet szemmel ezt a szendvicset. Adott egy csodás, 150 g-os, 100% marhahús, megsózzuk, megborsozzuk, rá 2 szelet, ízletes cheddar sajt, ropogós bacon, friss hagyma, paradicsom, rukkola, és a különleges Chimichurri szósz. Fényes buciban egyszerűen fenséges!

Sir Chimichurri
Chimichurri szósz

Chimichurri
szósz

A friss, fűszeres, argentin mártást mintha a tűzön grillezett marhahúshoz találták volna ki! Egyszerűen királyi párt alkotnak.

Chumberland szósz

Cumberland
szósz

A citrusos, pikáns, édeskés, angolszász mártás hozzátesz a gazdag ízélményekhez. Ideje kipróbálni egy marhahúsos környezetben!

Lord Mustard

Lord
Mustard

Felejtsd el a hagyományos mustárt és kóstold meg ezt az egyedi receptet! Egyszerre pikáns és lágy, markáns és kellemes.

Rukkola

Friss
rukkola

A rukkola csupa jóleső frissesség. Feldobja a szendvicset és a napodat. Könnyen marad friss, hiszen villámgyorsan elfogy!

Rukkola

Fűszeres
füstölt sajt

A különleges, fűszeres sajt, intenzív füstölt ízével valódi karaktert ad a burgernek. Csak rajtad áll, hogy engedsz-e a csábításnak!

Fűszeres füstölt sajt
Fűszeres füstölt sajt