Kings Selection

Kings Selection
Kings Selection

Mr.
Mushroom

Méltóságteljes és ellenállhatatlan

Kétség sem fér hozzá, hogy ebben a burgerben minden benne van, amiről egy igazi gourmet gombarajongó álmodhat! Új hamburgerünknek különlegesen finom az ízvilága, tettünk bele egy igazán karakteres ízű Szarvasgombás-vargányás szószt, és még a méltán híres Mr. Mushroom szószt, amiben szeletelt gomba is van. És persze a fejedelmi fogás nem lenne teljes a 150 g-os, 100% marhahús, a friss rukkola, paradicsom, vöröshagyma és a cheddar sajt nélkül - a fényes buciban. Pazar és pompás, ugye?

Lord Mustard
150g marhahús*

Sir
Chimichurri

Nemes egyszerűséggel: FENSÉGES!

Nézzük egy kicsit gourmet szemmel ezt a szendvicset. Adott egy csodás, 150 g-os, 100% marhahús, megsózzuk, megborsozzuk, rá 2 szelet, ízletes cheddar sajt, ropogós bacon, friss hagyma, paradicsom, rukkola, és a különleges Chimichurri szósz. Fényes buciban egyszerűen fenséges!

Sir Chimichurri
Mr. Mushroom szósz

Mr. Mushroom
szósz

Gombaszósz szeletelt gombával csakis igazi ínyenceknek. A marhahússal együtt páratlanul finom párost alkotnak.

Szarvasgombás-vargányás szósz

Szarvasgombás-vargányás
szósz

Ha szereted az izgalmas és erőteljes ízeket, akkor pont neked találtuk ki ezt a különleges, szarvasgombás szószt vargányadarabokkal.

Chimichurri szósz

Chimichurri
szósz

A friss, fűszeres, argentin mártást mintha a tűzön grillezett marhahúshoz találták volna ki! Egyszerűen királyi párt alkotnak.

Rukkola

Friss
rukkola

A rukkola csupa jóleső frissesség. Feldobja a szendvicset és a napodat. Könnyen marad friss, hiszen villámgyorsan elfogy!

Rukkola

Cheddar
sajt

A klasszikus, mégis mennyei hangulatot idéző cheddar sajt erőteljes ízei garantáltan megkoronázzák az élményt.

Cheddar sajt
Cheddar sajt