Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Bővebben Elfogadom

The Kings

Oregánó KingAngus XT
Oregánó KingDeluxe
DuplaOregánó King
Oregánó KingAngus XT

Királyság csípős csavarral

Verhetetlen, ahogy a jalapeno és a csípős pepper jack sajt ereje kiemeli az Angus húspogácsa ízét, miközben az oregánós focaccia zsemle és a napon szárított paradicsomból készült szósz biztosítja az ízélményt. Azért pluszban hozzátettünk még paradicsomot, jégsalátát és pirított hagymát, csak hogy fokozzuk a hangulatot :)

Oregánó KingDeluxe

DELUXE csupa nagybetűvel

Az egyedülálló Deluxe csirkehús olyan társaságot kapott, amit bárki megirigyelne. Oregánóval szórt focaccia zsemle, pirított hagyma, saláta, paradicsom és kellemes ráadásként különleges, napon szárított paradicsomból készült szósz. De ez még nem minden! A forró hangulat is garantált, hála a fűszeres pepper jack sajtnak és a jalapenonak.

DuplaOregánó King

Duplázz rá!

A dupla WHOPPER® húspogácsához dupla erő (jalapeno és csípős pepper jack sajt), dupla frissesség (paradicsom és jégsaláta) és dupla extra (napon szárított paradicsomból készült szósz és pirított hagyma) dukál. Mindezt oregánóval szórt focaccia zsemlével koronázzuk!