Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Bővebben Elfogadom

The Kings

Chili Chese Bacon King

Erősen ajánljuk

Egy újabb kihagyhatatlan szendvics a bacon szerelmeseinek. A kukoricás zsemlébe kerülő 2db WHOPPER® húst kiegészítettük 4 szelet olvadós sajttal, plusz 8 ropogós baconnel. De most jön a csavar! Az egészet megkoronáztuk egy kis pikáns chili cheese szósszal, és néhány tüzes jalapeno karikával, az extra erő kedvéért.

Bacon King

Bacon fanoknak kötelező!

Tapasztald meg, milyen az, amikor a dupla WHOPPER® húspogácsát nem kevesebb, mint 8 (!) szelet bacon és 4 (!) szelet sajt még tovább fokozza, az extrább ízélményt pedig a bacon-majonéz és napon szárított paradicsomszósz hozza. Ja igen, az egészet kukoricás zsemle koronázza meg.

Chicken Bacon King

A csirke király!

A csirkehús hódolóinak kínáljuk a Deluxe csirkemellet, amit kukoricás zsemlében kínálunk, 8 (!) szelet ropogós baconnel, 2 szelet olvadós sajttal. Extraként még jön a különleges bacon-majonéz és a napon szárított paradicsomszósz, ami új dimenzióba repíti az egész ízélményt.