Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Bővebben Elfogadom

The Kings

Lépj a BBQ mennyországba!

A dupla WHOPPER® húspogácsához extra ízélmény jár: bacon, bacon és még több bacon! A BBQ mennyország kapuit kukoricás zsemle és 4 (!) szelet sajt őrzi, az isteni i-re pedig nem kevesebb, mint 8 (!) szelet bacon, a különleges bacon-majonéz és az utánozhatatlan BBQ szósz teszi fel a pontot. :)

Bacon fanoknak kötelező!

Tapasztald meg, milyen az, amikor a dupla WHOPPER® húspogácsát nem kevesebb, mint 8 (!) szelet bacon és 4 (!) szelet sajt még tovább fokozza, az extrább ízélményt pedig a bacon-majonéz és napon szárított paradicsomos szósz hozza. Ja igen, az egészet kukoricás zsemle koronázza meg.

A csirke király!

A csirkehús hódolóinak kínáljuk a Deluxe csirkemellet, amit kukoricás zsemlében kínálunk, 8 (!) szelet ropogós baconnel, 2 szelet olvadós sajttal. Extraként még jön a különleges bacon-majonéz és a napon szárított paradicsomos szósz, ami új dimenzióba repíti az egész ízélményt.