Szia! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Bővebben Elfogadom

Junior manager (betanuló üzletvezető helyettes)

Kezdjük el!

+36
*Kötelezően kitöltendő

Csapatunk mindenhol tárt karokkal vár, de

te hol szeretnél dolgozni?

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx.

 

Junior manager
(betanuló üzletvezető helyettes)


A BURGER KING® gyorsétterem lánc éttermeinek vezetőit keressük!

A BURGER KING® a világ egyik legnagyobb gyorsétterem-hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több mint 15 millió vásárlóval. Mi, magyarországi kizárólagos franchise partnerként olyan fiatalos munkavállalói csapatot építettünk ki az elmúlt évtizedek során, ahol nemcsak munkahelyre, de barátokra, családra lelhetsz

Jelentkezz hozzánk az alábbi pozícióba:
JUNIOR MANAGER (BETANULÓ ÜZLETVEZETŐ HELYETTES)
 
Amit kínálunk neked:
  • Br. 300.000 Ft alapbért, továbbá cafeteriát, jutalmat
  • Negyedéves bónuszt teljesítmény alapján
  • Napi étkezést, és 50%-os kedvezményt az étterem kínálatából
  • 20%-os Burger King kedvezménykártyát
  • Korlátlan, ingyenes konditerem használatot
  • Vezetői képzést, tréningeket, karrierlehetőséget
  • Figyelmet, családias légkört
  • Magyarországon 1991 óta jelenlévő stabil háttérrel rendelkező munkáltatót

Várjuk a jelentkezésedet, ha:
  • Vendéglátásban és/vagy vezetői pozícióban tapasztalatod van
  • Biztos és hosszú távú munkalehetőséget keresel
  • Minimum középfokú végzettséged van
  • Képes vagy egy csapatot összefogni, irányítani
  • Felhasználói szintű számítógépes ismereteid vannak
  • Határozott a fellépésed és magabiztos a kommunikációd
  • Könnyen és gyorsan tanulsz, és rövid idő alatt szeretnél vezetői feladatokat is ellátni
  • Szeretnéd átlátni az étterem teljes körű működését, és megtanulnál minden feladatot, ami egy gyorsétteremben felmerülhet.

Főbb feladatok, melyek rád várnak:
  • Alapanyagok rendelése, raktári rend felügyelete
  • Éttermi tisztaság ellenőrzése, HACCP rendszer betartása, betartatása
  • Kiváló vendégkiszolgálás megtartása, fejlesztése
  • Munkatársak irányítása, munkájuk ellenőrzése, számonkérése
  • Csapat motiválása, csapatépítés
  • Új dolgozók felvétele, meglévők értékelése, fejlesztése
  • Pénzügyi kimutatások vezetése
  • Dolgozói beosztások készítése, munkaidő nyilvántartása, munkajogi szabályok megtartása
  • Gépek, berendezések kezelése, apróbb hibák kijavítása
  • Mindennapi problémák nem várt helyzetek hatékony, gyors megoldása
  • Részvétel a napi éttermi munkában (vendégek kiszolgálása, ételek elkészítése)
  • Nyitási és zárási folyamatok irányítása, dolgozók munkájának folyamatos segítése, támogatása.