Intézkedések

Vendégeinket arra kérjük, hogy mostantól minden esetben, amikor éttermünket látogatják,
egymástól legalább 1,5 méteres távolságot tartsanak és viseljenek maszkot!

A Burger King® Magyarország felhívása
Együtt, biztonságban

Üzenet kedves vendégeinknek:

Szeretnénk, ha ebben a nehéz időszakban, mindenki közvetlenül tőlünk hallaná, hogy számunkra a vendégeink és az alkalmazottaink egészségének védelme és biztonsága a legfontosabb.

Mint köztudott, működésünk során, mindig betartottuk a legmagasabb higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírásokat. Biztosítani szeretnénk minden vendégünket és alkalmazottunkat, hogy a megelőzés érdekében folyamatosan nagy erőfeszítéssel dolgozunk azon, hogy minden szabályunkat szigorítsuk, amíg még több információnk lesz a koronavírusról. Számunkra ez a legfontosabb!

Folyamatosan a nemzetközi szabályoknak megfelelően, a helyi hatóságok által megfogalmazott irányelveket és ajánlásokat követve dolgozunk, valamint saját kiegészítő biztonsági intézkedéseket is bevezettünk.

További lépéseink a következők:

 1. Tisztaság és biztonság: Éttermeink biztonsága és tisztasága megfelel a szigorú nemzetközi előírásoknak, hiszen mindamellett, hogy ételeink megfelelnek a maximális higiéniai elvárásoknak, a kézmosás, fertőtlenítés és takarítás terén is szigorítottuk a szabályainkat. További szigorított és még gyakoribb fertőtlenítést vezettünk be konyháinkban, éttermi felületeinken és az alkalmazottainkkal szemben. Éttermeinkben minden felületet fokozottan fertőtlenítünk, rendszeresen takarítjuk a kilincseinket, illetve bankkártyás termináljainkat. Szorgalmazzuk a bankkártyás fizetést minden vendégünknél, ezzel is csökkentve munkatársaink és vendégeink közötti kontaktust. A mosdók 15 órától nem használhatók, a kézfertőtlenítő azonban továbbra is elérhető lesz.

 2. Csapatmunka: Kollégáink fegyelmezett együttműködése segít minket abban, hogy a járvány ne legyen hatással vendégeinkre. Összes munkatársunk részt vett a szigorított előírásokra vonatkozó képzésen, a megfelelő irányelveket mindenki ismeri.

 3. Vásárlási lehetőségek: Több alternatívát is kínálunk a vásárlóinknak, hogy minél kevesebb érintkezéssel rendelhessenek az éttermeinkben. Vendégeink számára elérhető a mobil applikáción keresztüli rendelésleadás, majd kasszáinknál a bankkártyával történő fizetés, mellyel minimalizálni tudjuk a vendégek és dolgozók közötti érintkezést. Emellett minden éttermünkben elérhető az elviteles rendelés, hiszen ebben az időszakban javasolt a távolságtartás. A drive éttermeink kapacitását megnöveltük, ez az autóval érkező vendégeinknek számára további lehetőségként szolgál. Nyitvatartásunk a vonatkozó jogszabály alapján változik, így éttermünkben 15 óra után a vendégteret lezárjuk, és kizárólag elvitelre történő rendelést tudunk biztosítani.

 4. Szakértők: Fokozottan figyeljük, és napi szinten követjük a szakhatóságokat, a kormány intézkedéseit és a nemzetközi ajánlásokat. Emellett saját szakértőinkkel is folyamatosan egyeztetünk, ezzel is biztosítva munkatársaink és vendégeink legnagyobb biztonságát.

 5. Iparág: Hiszünk az összefogásban, így fontosnak tartjuk, hogy figyelünk egymásra és tanuljunk egymástól ebben a kritikus időszakban.

Bármilyen kérdés vagy aggodalom esetén állunk rendelkezésükre, kérjük, ne habozzanak felkeresni minket ezen az elérhetőségen: fusion@fusionrt.hu

Tisztában vagyunk azzal, hogy a koronavírus által kialakult helyzet folyamatosan változhat, ebben az esetben további tájékoztatást adunk.

Szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik ebben
az időszakban is, mindent félretéve, közös erővel segítenek,
és fáradhatatlanul küzdenek közösségünk védelméért
mégpedig az egészségügy hőseinek!

Köszönetképp WHOPPER® menü adományokkal segítünk egy-egy egészségügyi intézménynek, melynek kiszállításában a NetPincér futárai segítenek.

A következő intézményekbe jutott el az adományunk:

 • Heim Pál Gyermekkórház
 • Szent László Kórház
 • Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatóház
 • Honvédkórház
 • Vecsési Mentőállomás
 • Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
 • Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ